Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Intrebari frecvente
 1. Care este grupul țintă al proiectului?

Grupul țintă este constituit din personalului medical din domeniul cardiologie pediatrică, din unităţi sanitare publice cu paturi precum şi medici cu alte specializări din domenii conexe (Anestezie și Terapie Intensivă cardiacă, Chirurgie cardiovasculară, Pediatrie, Neonatologie, Imagistică medicală din secțiile Cardiologie Pediatrică, ATI-Chirurgie Cardiovasculară, Cateterism Intervențional, Terapie Intensivă Neonatală, Cardiologie, Anestezie și Terapie Intensivă, Unități Primire Urgențe (pediatrie), Ginecologie, Imagistică Medicală etc.) alături de care personalul medical din domeniul cardiologiei pediatrice formează echipe complexe, din regiunile de dezvoltare ale României Nord-Vest (județele Bihor, Bistrița Năsăud, Cluj, Satu-Mare, Sălaj și Maramureș) și Vest (județele Arad, Hunedoara, Timiș și Caraș-Severin).

 1. Care sunt costurile noastre ca și participanți?

Cursurile sunt gratuite, se vor desfășura în Cluj-Napoca iar transportul grupului țintă, cazarea grupului țintă, masa grupului țintă, precum și materialele de documentare suplimentare pentru grupul țintă, vor fi asigurate din cadrul proiectului CARDIOPED.

 1. Ce înseamnă conform cu originalul?

O copie conform cu originalul este:

 • o copie simplă a documentului care are mențiunea “Conform cu originalul” și care este semnată olograf, în original, și ștampilată de către persoana împuternicită din cadrul unității sanitare/conducerea unității sanitare sau

 • o copie simplă a documentului care are mențiunea “Conform cu originalul” și care este semnată de către titular/conducea unității sanitare.

 1. La ce programe de perfecționare mă pot înscrie?

În cadrul proiectului CARDIOPED, un medic poate urma orice program de perfecționare din proiect adresat medicilor iar un/o asistent/asistentă medical/medicală poate urma orice program de perfecționare din proiect adresat asistenților/asistentelor medicali/medicale

 1. Pot participa la un program de perfecționare dacă sunt angajat pe proiectul CARDIOPED?

Dacă sunteți angajat în cadrul proiectului CARDIOPED nu puteți participa la programele de perfecționare din cadrul proiectului.

 1. În ce zile din săptămână se vor desfășura programele de perfecționare?

Programele de perfecționare se vor desfășura la sfârșit de săptămână (vineri, sâmbătă și duminică sau sâmbătă și duminică), calendarul putând fi consultat pe siteul proiectului după finalizarea înscrierilor și finalizarea procedurilor de achiziții aferente programelor de perfecționare.

 1. Cum primesc numărul de înregistrare la dosarul de înscriere?

Fiecare dosare de înscriere va primi un număr de înregistrare iar pentru distribuția în grupe se va ține cont de acest număr de înregistrare.

 1. Dacă sunt doctor rezident pot participa la programele de perfecționare?

Dacă sunteți medic rezident puteți participa la programele de perfecționare din cadrul proiectului CARDIOPED dacă activați în domeniului cardiologiei pediatrice sau domenii conexe.

 1. Care este programul cu publicul?

Programul de lucru cu publicul este de luni până vineri, în zilele lucrătoare, de la ora 09:00 până la ora 17:00.

Adresa: Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, Departamentul de Cercetare, Dezvoltare și Inovare, Cluj-Napoca, Str. Louis Pasteur nr.4, et. III, camera 5

 1. Cine poate semna adeverința?

Adeverința poate fi semnată de orice persoană din cadrul unității sanitare pe semnatură căreia se poate pune ștampila unității sanitare respective.

 1. Se pot trimite mai multe dosare intr-un plic?

Da, se pot trimite mai multe dosare într-un plic, cu condiția de a le separa printr-o folie, plic, dosar etc.

 1. Cum îmi dau seama dacă programele la care particip/am mai participat este/sunt similar/similare cu programele de perfecționare alese în cadrul acestui proiect?

Un program de perfecționare finanțat din fonduri naționale, europene sau mondiale, este similar cu un alt program, în cazul în care, competențele dobândite sunt similare/identice.